Uge 43.


Mandag 21/10-2020.

Det kan jo desværre ikke vare ved. Hotellet havde fuldstændigt styr på vores afgang d.d. Som god service fik vi lov til at beholde det ene værelse frem til at vi skulle afsted mod lufthavnen kl. 13.30.

Vi stod på ca. kl. 08, og gik ned og spiste morgenmad. Katrine havde en aftale med Wigga om, at de skulle ud og have lavet afrikanske fletninger (en masse små fletninger) kl. 10 - Det hjalp Dorthe og Majken (Wigga's mor) dem med.

Det tog næsten 2 timer før de var færdige. Den tid brugte vi andre i poolen i selskab med en god bog i dejlig varm solskin.

Da tøserne kom tilbage gik vi op og pakkede det sidste sammen, hvorefter vi gik ned og købte souvenirs på stranden, og spiste en let frokost.

Kl. 13.30 stod chaufføren klar til at transportere os til lufthavnen. Så efter at have sagt farvel til Wigga 's og Gustav's forældre (de skulle først hjem i morgen) trillede vi afsted på den ca. 1,5 time lange tur til lufthavnen.

Turen gik ligesom på udturen igennem alt mulig form for afrikansk bebyggelse (eller mangel på samme) ind til Zanzibar City, hvor vi landede knap 2 timer efter afgang fra hotellet.

Atter engang skulel vi igennem vidunderligt usystematisk og totalt ustruktureret afrikansk indcheckning, hvor vi efter 3-4 sikkerhedskontroller og skanninger endelig kom ind i ventesalen, som var godt 30 grader varm, og ventede her ca. 1 time, før vi endeligt kom med vores fly.

Afgang kl. 17 mod Addis Addeba, og herfra videre til Frankfurt og hjem til København, hvor vi landede tirsdag kl. 09 om formiddagen efter en ganske fantastisk spændende og lærelig tur.Der flettes


Der flettes


Der flettes


Færdigt arbejde


Færdigt arbejde

 

Sidst opdateret :

03. december 2020 TEAM MAXIMUM : 
22:00:11 © JWJ 2001-05