Uge 31.


Mandag d. 31/7-2017.

Vækkeuret var klar kl. 07 - En hård dag at stå op til, da ingen havde lyst til at starte den sidste dag på denne fantastiske rejse. Ingen havde lyst til at aflevere den vogn, som havde bragt os så vidt omkring i 21 dage gennem Canada og USA.

Morgenmaden blev indtaget, og hvad vi havde tilbage at smårester blev sendt til skraldespanden.

Vi var blevet informeret om, at der var strejker i Toronto lufthavn. Ikke at det betød en aflysning af vores fly, men der var forlænget behandlingstid på at komme igennem check-in osv. Da vi skulle flyve kl. 14, og check-in var anbefalet at skulle ske senest 3 timer før, og der også var 1 times transport til lufthavnen, så havde vi regnet os frem til, at aflevering af bilen skulle ske kl. ca. 9, for at vi også kunne nå at gå den igennem med udlejer før vi skulle være fremme kl. 11 i Pearson Intl. Lufthavn.

Aflevering af vignen gik fuldstændigt smertefrit, og det eneste vi fik en regning på var de 1100 km vi havde kørt for langt i forhold til det vi havde købt fra starten.

I lufthavnen gik aflevering af bagagen også rimeligt hurtigt, så vi var igennem security osv. i god tid, så vi kunne nå at tage en frokost i lufthavnen mens vi kiggede efter de sidste souvenirs.

Da vi først kom til flyet, var det til gengæld forsinket, og da vi endeligt holdt klar til take off, så var flyet nødt til at vente på at en kraftig byge skulle passere - alt i alt kom vi 1,5 time senere afsted end planlagt, hvilket betød at hele vores transfertid til at skifte fly i Reykavik var væk.

Heldigvis ventede vores forbindelsesfly i Reykavik, så alt i alt var vi hjemme i Danmark igen kl. 6.25 (kun ca. 25 minutter senere end planlagt). Bagagen nåede også frem, og vi fandt et tog til Odense. Vi var helt hjemme på privaten kl. 10.30 om formiddagen.

Slut for denne gang - Tak for en fantastisk tur


 

 

Sidst opdateret :

03. december 2020 TEAM MAXIMUM : 
22:00:11 © JWJ 2001-05