THAILAND 2000

Turen gik til Thailand i år 2000. For mit vedkommende det første møde med Asien - et møde jeg aldrig vil fortryde, og som jeg ligeledes vil gøre igen..........

Efterfølgende er en turbeskrivelse, og på de linkede sider (Uge 25 - Uge 27), finder du atter en illustreret rejsedagbog på Psyckomania Inc.

Thailand er utroligt turistvenligt - og jeg er selv chokeret over, hvor nemt det egentlig er at komme rundt dernede - Kæresten og undertegnede tog derned uden at vide andet, end at den første uge skulle vi på en forudbestilt jungletrekking oppe nordpå - derefter anede vi ikke andet, end at der skulle findes noget strand, og at det skulle være sydpå. 

Hvorvidt vi skulle sydpå med tog eller fly, om vi skulle tage til Kho Samui eller Kho Phi Phi (på hver sin side af tangen ned til Malaysia) vidste vi heller ikke - men det løste sig !

Turbeskrivelse :

Ruten kan ses på sidestående landkort.

  • Vi landede i Bangkok (1.), og tog umiddelbart videre til Chiang Mai (2.) med tog.
  • Fra Chiang Mai (2.) fløj vi via Bangkok til Kho Samui (3.), og tog "færger" videre til henholdvist Kho Pha-Nang og Kho Tao.
  • Slutteligt gik turen fra Kho Tao (3.) med færgen til fastlandet - Chumphon, og nordpå med nattoget til Bangkok (1.) igen.

Rejsedagbog :

 

Sidst opdateret :

07. juni 2014 TEAM MAXIMUM : 
17:58:12 © JWJ 2001-05