USA 2012

Det er 11 år siden, at jeg sidst besøgte USA. Dengang var der kun Dorthe & undertegnede - siden er vi blevet gift, der er kommet to ekstra størrelser til familien, og dollaren koster 60% af, hvad den gjorde sidst vi var derovre.

Jeg har tidligere kun besøgt New York på Østkysten, og glædede mig derfor rigtig meget til at tilbringe 4½ uge i Florida og Georgia.

Turen er planlagt til at tage 4½ uge, hvor vi er på egen hånd i et stort motorhome, som skal danne rammen om vores lille familie mens vi er på farten. Der er købt 2.500 miles (lidt over 4.200 km), hvilket skulle bringe os rundt om hele Florida's kystlinie, og op til Savannah Georgia.

I menuen til venstre er der links til den 5. illustrerede rejsedagbog på Psyckomania Inc.


Opdelt i uger (uge 26 - 31), for at begrænse mængden af billeder der skal downloades med hver side.

Turbeskrivelse:

Ruten fremgår detaljeret af landkortet til venstre.

  • Ankomst til Orlando (Disney World), hvorfra vi kørte ud til atlanterhavskysten ved Fort Pierce, fulgte kysten med til Key West.
  • fra Key West tilbage og et kryds ind over Everglades til Fort Myers (den mexikanske golf), Sanibel Island, derefter Tampe og op til Chiefland.
  • Vi fortsatte videre til Panama City, krydsede over til Jacksonville, fortsatte nordpå til Savannah, og returnerede til Titusville, før vi igen var i Orlando, og skulle aflevere motorhome og tilbage til lille Danmark.

Turbeskrivelse:

Sidst opdateret :

24. november 2019 TEAM MAXIMUM : 
16:46:22 © JWJ 2001-05