USA 2015

Det er kun 3 år siden, at jeg sidst besøgte USA. Dengang var det også sammen med Dorthe & ungerne - denne gang var den primære hensigt at besøge nogle venner, der er udstationeret i Texas 4½ år, men man tager jo ikke til USA for en uges visit, så vi lejede igen en RV, så vi kunne komme på en ordentlig tur.

Jeg har tidligere besøgt New York på Østkysten, strækningen fra LA til Seattle / Vancouver på Vestkysten, og området omkring Florida, Georgia, South Carolina.

Turen er denne gang planlagt til at tage 3½ uge, hvor vi er på egen hånd i et stort motorhome, som skal danne rammen om vores lille familie mens vi er på farten. Der er købt 2.000 miles (lidt over 3.400 km), hvilket skulle bringe os rundt om et hjørne af Texas, Louisiana, Arkansas og Oklahoma.

Nedenfor er der links til den 6. illustrerede rejsedagbog på Psyckomania Inc.


Opdelt i uger (uge 27 - 31), for at begrænse mængden af billeder der skal downloades med hver side.

 

Turbeskrivelse:

Ruten fremgår detaljeret af landkortet til venstre.

  • Ankomst til Houston, Texas, hvorfra vi kørte ud til kysten mod den mexikanske golf, og fulgte kysten østover mod New Orleans, Louisiana.
  • fra New Orleans, var vi et smut helt nede sydpå (Grand Isle SP), før vi vendte vognen og kørte godt 1.000 km ind i USA til Hot Springs, Arkansas.
  • Vi fortsatte fra Arkansas til Whicita Falls i det nordøstlige Texas, hvor vi tilbragte knap en uge ved vores venner, og returnerede til Houston, med et smut over Dallas, før vi igen skulle aflevere motorhome og tilbage til lille Danmark.

Turbeskrivelse:

Sidst opdateret :

27. februar 2016 TEAM MAXIMUM : 
22:24:17 © JWJ 2001-05